Cumetrie cu 30 de participanţi şi petrecere cu 20 de oameni, sparte în Suceava

Poliţiştii din Suceava au întrerupt două petreceri organizate în sala unei societăţi comerciale şi într-o pensiune. Organizatorii au fost amendaţi, iar participanţii au fost legitimaţi înainte de a fi trimişi acasă. Razii au fost făcute şi în alte zone ale judeţului.

47 afișări
Imaginea articolului Cumetrie cu 30 de participanţi şi petrecere cu 20 de oameni, sparte în Suceava

Cumetrie cu 30 de participanţi şi petrecere cu 20 de oameni, sparte în Suceava

Unul dintre incidente a avut loc în comuna Putna. O patrula din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, în colaborare cu lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, a identificat în satul Gura Putnei un eveniment organizat în sala unei societăţi comerciale.

Toţi cei 30 de participanţi la cumetrie au fost sancţionaţi contravenţional, iar organizatorul a fost amendat cu 2.500 de lei. Evenimentul a fost întrerupt, iar agenţii de poliţie au rămas la faţa locului până când toată lumea a plecat.

O altă petrecere a fost întreruptă de poliţiştii suceveni în satul Poiana Negri, din comuna Dorna Candrenilor. Într-o pensiune se aflau 20 de persoane, din care 14 adulţi şi şase copii, care participau la un eveniment privat.

Potrivit IPJ Suceava, în weekend au fost verificate 273 de societăţi comerciale, persoane fizice autorizate şi obiective cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în timpul epidemiei de Covid 19.

De asemenea, au fost controlate 2.055 persoane cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse şi peste 70 de mijloace de transport. Poliţiştii au aplicat 303 sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.681 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici