Curiozitate absurdă, cu consecinţe grave: un băiat de 13 ani, rănit după ce a strâns un cartuş într-o menghină

  • Băiatul găsise cartuşul în pădure şi deşi rudele i-au spus să îl arunce, l-a băgat într-o menghină şi a încercat să îl taie
  • Potrivit unor surse, băiatul are răni în zona feţei, a pieptului şi pe mâini şi a fost transportat la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi
  • Poliţiştii fac cercetări în acest caz
2621 afișări
Imaginea articolului Curiozitate absurdă, cu consecinţe grave: un băiat de 13 ani, rănit după ce a strâns un cartuş într-o menghină

Curiozitate absurdă, cu consecinţe grave: un băiat de 13 ani, rănit după ce a strâns un cartuş într-o menghină

Accidentul a avut loc marţi după-amiază în localitatea ieşeană Hadâmbu. Băiatul de 13 ani a găsit un cartuş în pădure, l-a adus acasă, unde a încercat să îl taie după ce l-a strâns într-o menghină. Cartuşul a expodat, iar aşchiile l-au lovit pe băiat. 
 
"S-a dus să mute vacile şi umblând prin pădure, prin frunziş, a văzut minunea ceea. A luat-o, i-a arătat-o lui mătuşă-sa, i-a zis să o arunce, nu a aruncat-o. A venit acasă şi i-a arătat-o lui mamă-sa, mamă-sa i-a zis dă-o încolo, arunc-o. S-a dus la menghină şi a vrut să vadă ce e înăuntru. (....) S-a găsit şi fierstrăul lângă, cu pânza tăiată, pânza de e ruptă.", a povestit o femeie din sat, incidentul. 
 
Tot ea spune că obiectul găsit de băiat în pădure nu era ruginit şi că nu părea vechi. 
 
Băiatul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Spitalul de Copiii Sfânta Maria pentru îngrijiri.  Potrivit unor surse, copilul nu este în stare gravă, având răni în zona feţei şi a pieptului şi pe mâini. 
 
"Urmare a sesizării primite poliţiştii au demarat verificările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi pentru luarea măsurilor care se impun. De menţionat este faptul că minorul a fost transportat la spital având nevoie de îngrijiri medicale.", a declarat presei Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici