Cursa aeriană Baia Mare-Londra a fost anulată din cauza unei autorizaţii. Pasagerii vor primi compensaţii

  • Cursa aeriană Baia Mare-Londra a fost anulată deoarece zborul de sâmbătă nu a primit o autorizaţie de la autorităţile britanice.
  • Pasagerii vor primi compensaţii, anunţă reprezentanţii Aeroportului Internaţional Maramureş.
2752 afișări
Imaginea articolului Cursa aeriană Baia Mare-Londra a fost anulată din cauza unei autorizaţii. Pasagerii vor primi compensaţii

Cursa aeriană Baia Mare-Londra a fost anulată din cauza unei autorizaţii. Pasagerii vor primi compensaţii

Zborul companiei HiSky Baia Mare-Londra, programat pentru sâmbătă, 18 decembrie, ora 13.00, de pe Aeroportul Internaţional Maramureş, a fost anulat din cauza întârzierii obţinerii autorizaţiei necesare pentru a zbura în Marea Britanie, au spus reprezentanţii aeroportului din Baia Mare.

Pasagerii vor primi compensaţii pentru cursa anulată.

Aeroportul Internaţional Maramureş îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate pasagerilor care îşi achiziţionaseră bilete pentru zborul Baia Mare -Londra şi pentru cursa retur Londra-Baia Mare şi îi asigurăm că depunem eforturi pentru rezolvarea situaţiei. Pasagerii pot obţine compensaţii de până la 400 de euro pentru acest zbor anulat după depunerea unei solicitări”, au anunţat reprezentanţii Aeroportului Internaţional Maramureş.

Compania aeriană susţine că a depus la timp solicitarea pentru obţinerea certificatului de operatori din ţări terţe. Solicitarea a fost depusă pe 13 noiembrie, dar autorizaţia nu a fost eliberat până la cursa programată să zboare de la Baia Mare.

În perioada pandemiei, autorităţile britanice lucrează în regim limitat, iar cererea depusă de compania aeriană este încă în proces de aprobare. În lipsa acestei aprobări au fost anulate cursele care urmau să plece în 18 decembrie de pe aeroporturile din Baia Mare şi Tg Mureş cu destinaţia Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici