Cutremur în China de magnitudine 6: doi morţi şi trei răniţi

  • Cutremurul a lovit localitatea Luxian, provincia Sichuan.
  • Mişcarea Pământului a fost detectată la o adâncime de 10 km.
241 afișări
Imaginea articolului Cutremur în China de magnitudine 6: doi morţi şi trei răniţi

Cutremur în China de magnitudine 6: doi morţi şi trei răniţi

Un cutremur cu magnitudinea 6,0 a lovit localitate Luxian, oraşul Luzhou, provincia Sichuan, sud-vestul Chinei, la ora 4:33 (ora locală), în această dimineaţă.

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite, relatează mass-media chineză.

Cutremurul a fost detectat la o adâncime de 10 km.

Mişcarea telurică a determinat autorităţile să declanşeze al doilea nivel de urgenţă pentru salvatorii din regiunea Sichuan, potrivit media oficiale.

Oraşul Luzhou a trimis serviciile de urgenţă la faţa locului, a anunţat agenţia de presă Xinhua, fără a oferi mai multe detalii.

"Este posibil ca daunele să fie importante şi catastrofa să fie pe arie extinsă", a estimat USGS într-o evaluare preliminară.

În 2008, provincia Sichuan a fost lovită de un cutremur violent cu magnitudinea de 7,9, în care au murit sau au dispărut 87.000 de persoane.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici