Dâmboviţa: Incendiu la locuinţa primarului din Bilciureşti

Un incendiu puternic a cuprins, vineri seară, locuinţa primarului Simion Eftimie din comuna Bilciureşti, judeţul Dâmboviţa, au relatat, pentru MEDIAFAX, martori oculari, potrivit cărora mai multe animale din gospodărie ar fi ars.

421 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Incendiu la locuinţa primarului din Bilciureşti

Dâmboviţa: Incendiu la locuinţa primarului din Bilciureşti (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri şi de paramedici, au mai spus martorii.

Oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa au confirmat, pentru MEDIAFAX, că o locuinţă cu parter şi etaj din Bilciureşti a fost cuprinsă de flăcări pe o suprafaţă de circa 300 de metri pătraţi, fiind afectate casa şi anexele.

"Apelurile la 112 au fost primite în jurul orei 22.50, iar din acestea a rezultat că ar fi vorba despre locuinţa primarului. Nu sunt victime umane. La incendiu intervin două autospeciale din Corneşti şi una din Răcani. Intervenţia este însă îngreunată din cauza suprafeţei mari afectate de incendiu, cât şi a faptului că locuinţa a fost reabilitată termic cu polistiren", au precizat oficialii ISU Dâmboviţa.

Comuna Bilciureşti se află la 49 de kilometri de Bucureşti.

Primarul Simion Eftimie a fost ales în 2008 şi candidează pentru un nou mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici