Dâmboviţa: Tânăr în stare gravă la spital după ce zidul unei foste şcoli s-a prăbuşit peste el

Un tânăr de 19 ani din judeţul Dâmboviţa a fost transportat, sâmbătă, în stare gravă la spital cu un elicopter SMURD, după ce o bucată din zidul unei foste şcoli speciale a căzut peste el, existând suspiciunea că victima fura cărămizi.

198 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Tânăr în stare gravă la spital după ce zidul unei foste şcoli s-a prăbuşit peste el

Dâmboviţa: Tânăr în stare gravă la spital după ce zidul unei foste şcoli s-a prăbuşit peste el (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae, bucata de zid care s-a prăbuşit i-a prins picioarele bărbatului, la faţa locului deplasându-se două echipaje de pompieri militari.

"La intervenţie au fost şi două ambulanţe de la SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, care au acordat îngrijiri medicale tânărului după ce a fost scos de sub dărâmături. Deocamdată nu se ştie cum s-a produs incidentul şi ce făcea bărbatul acolo. Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care victima a ajuns la ruinele fostei şcoli speciale din satul Picior de Munte, comuna Dragodana. Pacientul, care are 19 ani şi este domiciliat în Picior de Munte, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. El are fractură de femur drept şi escoriaţii, este în stare gravă, dar conştient", a declarat subinspector Alexandra Niculae.

Surse judiciare au spus că tânărul s-ar fi aflat la furat de cărămizi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici