Dan Barna: Primul meci cu spectatori ar putea fi finala Cupei României

Vicepremierul Dan Barna a anunţat luni seara că primul eveniment-pilot din sport la care se va permite, în anumite condiţii, accesul spectatorilor ar putea fi finala Cupei României, din 22 mai.

101 afișări
Imaginea articolului Dan Barna: Primul meci cu spectatori ar putea fi finala Cupei României

Dan Barna: Primul meci cu spectatori ar putea fi finala Cupei României

Vicepremierul Dan Barna a amintit că Guvernul a aprobat luni prelungirea stării de alertă, precum şi o serie de măsuri de reducere a unor restricţii, cu respectarea măsurilor de siguranţă.

Conform acestuia, Hotărârea de Guvern cuprinde şi o veste bună pentru iubitorii sportului.

„Deşi regula rămâne aceea că toate competiţiile sportive se vor desfăşura fără spectatori, am agreat astăzi posibilitatea organizării unor evenimente sportive pilot la care pot participa persoanele vaccinate, care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 sau prezintă rezultatul unui test negativ certificat”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Conform acestuia, condiţiile exacte vor fi stabilite prin ordin comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerului Sănătăţii.

El spune că primul meci care s-ar putea disputa în aceste condiţii ar putea fi finala Cupei României.

„Lucrăm în continuare în echipă pentru ca primul astfel de meci să poată fi finala Cupei României care va avea loc pe 22 mai, sub rezerva îndeplinirii tuturor condiţiilor de siguranţă la accesul pe stadion”, a mai scris Barna pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici