Dăncilă anunţă că şcolile fără grupuri sanitare sau apă vor primi, săptămâna viitoare, bani/ Fifor: Problemele vor fi rezolvate, „dacă reuşim să ne mişcăm foarte repede”

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat la Mamaia alocarea unor sume de bani, săptămâna viitoare, pentru şcolile care nu au grupuri sanitare sau apă. Mihai Fifor spune că banii se vor da în aşa fel încât să se rezolve problemele la începutul anului şcolar, „dacă reuşim să ne mişcăm foarte repede”.

491 afișări
Imaginea articolului Dăncilă anunţă că şcolile fără grupuri sanitare sau apă vor primi, săptămâna viitoare, bani/ Fifor: Problemele vor fi rezolvate, „dacă reuşim să ne mişcăm foarte repede”

Dăncilă: Dăm bani săptămâna viitoare şcolilor fără grupuri sanitare sau apă

„Vrem să venim săptămâna viitoare cu o propunere prin care să alocăm fondurile pentru fiecare şcoală care nu are grup sanitar sau apă, să alocăm fondurile în aşa fel încât la începutul anului şcolar să rezolvăm această problemă”, a spus sâmbătă, la Mamaia, premierul Viorica Dăncilă.

La rândul său, Mihai Fifor a spus că ministerul pe care-l conduce a cerut fiecărei prefecturi câte o analiză făcută alături de inspectoratele şcolare judeţene.

„Vineri am terminat sintetizarea informaţiilor din fiecare judeţ, o prezentăm doamnei prim-ministru luni, ideea fiind aceea de a aloca fonduri ţintit către localităţi astfel încât să poată să rezolve problema cu grupul sanitar şi cu apa la începerea anului şcolar dacă reuşim să ne mişcăm foarte repede, iar dacă nu, în perioada imediat următoare”, a spus Fifor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici