De ce la mitingul PNL de la Iaşi n-au fost protestatari? Răspunsul Olguţei Vasilescu: „Eroii” de la PNL au fost păziţi

Olguţa Vasilescu a afirmat că „eroii” de la PNL au fost păziţi la mitingul de la Iaşi, de jandarmi, poliţia naţională, SPP cu zeci de maşini arondate pentru Klaus Iohannis şi lunetişti. Purtătorul de cuvânt al PSD precizează că a fost cam mare cheltuială pe bani publici pentru câţiva participanţi.

12359 afișări
Imaginea articolului De ce la mitingul PNL de la Iaşi n-au fost protestatari? Răspunsul Olguţei Vasilescu: „Eroii” de la PNL au fost păziţi

De ce la mitingul PNL de la Iaşi n-au fost protestatari? Răspunsul Olguţei Vasilescu: „Eroii” de la PNL au fost păziţi azi la Iaşi de jandarmi, poliţia locală şi SPP

„«Eroii» de la PNL spuneau că PSD-iştii au curaj să iasă pe stradă doar păziţi de jandarmi. Pe ei i-au păzit, azi, la mitingul de la Iaşi, jandarmii, poliţia naţională şi locală, SPP-ul cu zeci de maşini arondate doar pentru Johannis şi lunetişti pe toate blocurile... Cam mare cheltuiala din bani publici pentru câţiva participanţi...”, a scris Lia Olguţa Vasilescu, sâmbătă, pe Facebook.

Reacţia acesteia vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, la prima sa participare la un miting al PNL, care a avut loc, sâmbătă la Iaşi, că a venit pe jos până în Piaţa Unirii iar oamenii au fost foarte primitori, nu ca la mitingul PSD de joi tot la Iaşi.

„Daţi-mi voie să vă spun despre Iaşi. Am venit acum pe jos. Ştiu cum se face. Dar parcă nu bătea cu filmul pe care l-am văzut alaltăieri. Oameni foarte primitori. Oameni foarte calzi”, a spus preşedintele României.

PSD a organizat, joi, la Iaşi un miting, cu ocazia celebrării Zilei Europei. Manifestaţia a avut loc în aceeaşi zi cu Summitul liderilor UE de la Sibiu. Liviu Dragnea a afirmat, după ce dintre simpatizanţii PSD s-au auzit câteva huiduieli, spunând că „derbedeii” umblă pentru că PSD e cel mai mare partid, dar cei mai mulţi se uită la măsurile luate.

La manifestaţia social-democraţilor organizată, joi, în Piaţa Unirii din Iaşi, au participat până la 10.000 de persoane, în timp ce peste 1.000 de protestatari, s-au adunat în mai multe zone ale oraşului, şi i-au huiduit şi fluierat pe simpatizanţii PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici