Video De râs sau de plâns? Un cioban a fost obligat de nepotul şefului stânei să meargă în patru labe şi să facă precum vaca - VIDEO

Un cioban din localitatea dâmboviţeană Picior de Munte a fost obligat să meargă în patru labe şi să scoată sunete precum vaca de către nepotul patronului stânei, care l-a acuzat pe el şi pe alţi doi bărbaţi că i-au furat un taur.

1801 afișări

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, incidentul a avut loc pe versantul dâmboviţean al Munţilor Bucegi, în zona Leaota, unde ciobanii au lucrat toată vara.

"Am început cercetările în acest caz, în care ciobanii îl acuză de abuz de încredere pe şeful stânei, iar ei la rândul lor sunt acuzaţi de furt calificat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, Mihaela Savu.

Conform sursei citate, Poliţia continuă ancheta în acest caz, urmând ca marţi să fie audiate toate persoanele implicate.

Ciobanii susţin că neînţelegerile cu patronul stânei au început în momentul în care acesta i-a acuzat că i-au furat un taur şi, supărat, bărbatul a încercat să-şi facă singur dreptate, oprindu-le, pentru presupusa pagubă, animalele pe care ciobanii le aveau în turmă şi salariul pe care urma să li-l plătească pentru întreg sezonul.

Mai mult, nepotul patronului i-a legat un clopot la gât unuia dintre ciobani şi l-a obligat să meargă în patru labe şi să scoată sunete precum vaca, ameninţându-l că altfel îi va tăia urechile.

"Am fost acuzaţi că am furat taurul. Eu eram în spital în momentul acela, iar cei doi băieţi pe care îi aveam la stână nu au făcut cu siguranţă aşa ceva. Pe unul dintre ei nepotul patronului l-a pus să meargă în patru labe şi să zbiere ca vaca. Apoi ne-au oprit bani şi bunuri acolo la stână şi am primit telefoane de ameninţare. Mi-au oprit 80 de oi şi şapte vaci pe care până acum nu am putut să le recuperez. Am făcut plângere la Poliţie", a declarat Victor Gogu, unul dintre ciobani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici