Decizia unui bărbat care nu a avut bani să călătorească legal cu trenul. Poliţiştii l-au găsit în timpul misiunii „Clean Stations”

Un bărbat de 31 de ani, din judeţul Mehedinţi, a fost prins, miercuri, de poliţiştii din Gorj, călătorind pe vagonul unui tren de marfă. Acesta le-a spus oamenilor legii că a vrut să-şi viziteze un prieten din Hunedoara, dar nu a avut bani de bilet, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1881 afișări
Imaginea articolului Decizia unui bărbat care nu a avut bani să călătorească legal cu trenul. Poliţiştii l-au găsit în timpul misiunii „Clean Stations”

Decizia unui bărbat care nu a avut bani de bilet de tren. Unde l-au găsit poliţiştii

Tânărul de 31 de ani, din judeţul Mehedinţi, a fost depistat, miercuri, în localitatea Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, pe vagonul unui tren de marfă, care circula pe ruta Craiova - Petroşani.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că vrea să meargă la prietenul său din Petroşani, în judeţul Hunedoara, dar nu are bani să-şi cumpere bilet de tren.

„Poliţiştii au identificat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Greci, judeţul Mehedinţi, care se afla pe un vagon tip platformă, aflat în compunerea unui tren de marfă, care circula pe relaţia Craiova - Petroşani, care a refuzat să părăsească zona de siguranţă feroviară, în urma solicitărilor repetate ale organelor abilitate. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de pătrunderea fără drept în zona de siguranţă feroviară”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul a fost prins în timpul acţiunii „Clean Stations”, acţiune organizată în zona staţiilor de cale ferată din toată ţara.

Taguri:
bărbat,
vagon,
tren

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici