Decizie în cazul morţii creatorului de modă Răzvan Ciobanu: Dosarul a fost clasat. Ce au descoperit procurorii

Procurorii constănţeni au clasat dosarul deschis în urma morţii creatorului de modă Răzvan Ciobanu, care şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină produs în apropierea localităţii Săcele. Potrivit procurorilor, designerul a murit în urma rănilor provocate de accident.

2898 afișări
Imaginea articolului Decizie în cazul morţii creatorului de modă Răzvan Ciobanu: Dosarul a fost clasat. Ce au descoperit procurorii

Constanţa: Dosarul morţii lui Răzvan Ciobanu a fost clasat

În urma morţii lui Răzvan Ciobanu, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au deschis un dosar in rem pentru ucidere din culpă. Luni, procurorul de caz a închis dosarul, constatând că designerul a murit din cauza hemoragiei produse în urma accidentului.

„S-a dispus clasarea conform articolului 16, litera f din Codul de Procedură Penală, întrucât s-a constatat că decesul a fost cauzat de accident. În speţă a mai fost începută şi o urmărire penală privind conducerea sub influenţa unor substanţe, însă a fost închisă ţinând cont că a intervenit decesul”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Răzvan Ciobanu a murit, la sfârşitul lunii aprilie, după ce maşina pe care o conducea a ieşit în afara şoselei şi a lovit mai mulţi copaci. Designerul mergea spre Bucureşti din staţiunea Mamaia, unde a participat la o petrecere într-un club. Poliţiştii au constatat că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul accidentului.

Cercetările au arătat că maşina lui Răzvan Ciobanu a ieşit de pe drumul judeţean Constanţa-Săcele şi a rulat aproximativ 1 kilometru pe un drum de pământ, până când s-a izbit de copaci.

În urma impactului, Răzvan Ciobanu a fost proiectat afară din autoturism, trupul său fiind găsit de un localnic, în jurul orei 7 dimineaţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici