Defileul Jiului, între Bumbeşti Jiu şi Petroşani, va fi închis din iunie, trei zile pe săptămână

Defileul Jiului, între Bumbeşti Jiu şi Petroşani, va fi închis circulaţiei din 24 iunie până în noimebrie, în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 9.00 şi 18.00, pentru efectuarea unor lucrări, traficul urmând să fie deviat.

827 afișări
Imaginea articolului Defileul Jiului, între Bumbeşti Jiu şi Petroşani, va fi închis din iunie, trei zile pe săptămână

Defileul Jiului, între Bumbeşti Jiu şi Petroşani, va fi închis din iunie, trei zile pe săptămână (Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, circulaţia pe DN 66, între localităţile Bumbeşti Jiu - Petroşani, va fi închisă în perioada 24 iunie - 1 noiembrie, în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 9.00 şi 18.00, pentru efectuarea unor lucrări.

"În acest interval traficul rutier se va desfăşura deviat, în ambele sensuri. Pentru relaţia Târgu Jiu - Petroşani şi retur circulaţia va fi deviată pe DN 67, Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea - DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu - Sebeş - Simeria - DN 66 Simeria- Haţeg - Petroşani. În zilele în care circulaţia rutieră este închisă, circulaţia autovehiculelor cu regim de circulaţie va fi permisă atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă", se arată în comunicat.

Pe drumul restricţionat vor fi amplasaţi piloţi de circulaţie, care vor ajuta la dirijarea circulaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici