Deputat PSD: Ajutorul de înmormântare nu e populist?; Vlădescu:E trist, nu e bine să discutăm de el

Deputatul PSD Cătălin Nechifor l-a întrebat, joi, pe ministrul de Finanţe dacă majorarea ajutorului de înmormântare nu e o măsură populistă în condiţiile în care opoziţia e acuzată de discursuri populiste, la rândul său Sebastian Vlădescu replicând că e un lucru trist care nu e bine să fie discutat.

31 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD: Ajutorul de înmormântare nu e populist?; Vlădescu:E trist, nu e bine să discutăm de el

Deputat PSD: Ajutorul de înmormântare nu e populist?; Vlădescu:E trist, nu e bine să discutăm de el (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Deputatul PSD Cătălin Nechifor l-a întrebat, în contextul în care parlamentarii opoziţiei sunt acuzaţi de putere de "discursuri populiste", dacă nu cumva şi măsura Guvernului privind majorarea ajutorului de înmormântare este tot o chestiune care ţine de populism.

În replică, Sebastian Vlădescu a spus că este o chestiune tristă, despre care crede că nu e bine să se discute.

"Ajutorul de înmormântare e trist, nu ştiu dacă şi populist. E cert un moment trist şi nu cred că e bine să discutăm de el", a spus Vlăsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici