Deputat PSD: Să fie luate măsuri disciplinare împotriva celui care i-a permis accesul în Parlament lui Irinel Columbeanu

Deputatul PSD de Covasna Horia Grama, membru al Comisiei pentru drepturile omului din Camera Deputaţilor, cere ca Biroul Permanent al Camerei să ia măsuri disciplinare împotriva persoanei care a facilitat prezenţa lui Irinel Columbeanu la Comisia parlamentară.

303 afișări
Imaginea articolului Deputat PSD: Să fie luate măsuri disciplinare împotriva celui care i-a permis accesul în Parlament lui Irinel Columbeanu

Deputat PSD: Să fie luate măsuri disciplinare împotriva celui care i-a permis accesul în Parlament lui Irinel Columbeanu (Imagine: Razvan Chirita/Merdiafax Foto)

Horia Grama a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Irinel Columbeanu încearcă să exercite presiuni mediatice şi i se pare "revoltător" că cineva din Parlament i-a permis accesul în Parlament, atragând astfel Comisi pentru drepturile omului "în acest joc de cancan".

Grama a spus că va solicita grupului parlamentar ca membrii PSD să propună în Biroul Permanent al Camerei analizarea acestei situaţii şi luarea unor măsuri disciplinare împotriva persoanei care a facilitat prezenţa lui Irinel Columbeanu la Comisia pentru drepturile omului.

"Nu ştiu foarte bine cine i-a facilitat intrarea pentru că biroul comisiei nu a luat o astfel de hotărâre, ne-am trezit pe ordinea de zi, la primul punct, cu analiza cazului Columbeanu. (...) E ruşinos că Parlamentul a intrat în acest joc", a spus deputatul PSD de Covasna, Horia Grama.

"Ne-am trezit la Comisia pentru drepturile omului cu marele om de afaceri şi, aş spune eu, artist de televonele, domnul Irinel Columbeanu. El a venit fără acordul membrilor comisiei, nu ştiu exact cine l-a chemat", a spus Horia Grama.

Acesta a amintit că grupurile parlamentare au decis că "nu intre în acest joc mediatic al lui Columbeanu de a-şi spăla rufele familiei pe la televizoare" şi, în plus, cazul acestuia este încă în instanţă.

Irinel Columbeanu a venit, marţi, la Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaţilor, deşi nu fusese invitat. După ce a aşteptat aproximativ 20 de minute, el a fost invitat în cabinetul preşedintelui comisiei, Nicolae Păun.

Comisia pentru drepturile omului a Camerei Deputaţilor i-a invitat, marţi după-amiază, la audieri, pe reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Ilfov, în legătură cu situaţia fiicei Monicăi şi a lui Irinel Columbeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici