Deputatul Mihail Boldea, dus la DNA Galaţi pentru audieri

Deputatul Mihail Boldea a fost dus, joi dimineaţă, la DNA - Serviciul teritorial Galaţi, după ce cu o zi în urmă a fost audiat de către procurorii DIICOT Galaţi.

358 afișări
Imaginea articolului Deputatul Mihail Boldea, dus la DNA Galaţi pentru audieri

Mihail Boldea (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Deputatul Mihail Boldea a ajuns la DNA Galaţi în jurul orei 10.15.

El a fost adus cu cătuşe la mâini din arestul Poliţiei Judeţene Galaţi, iar la ora transmiterii acestei ştiri este audiat de către procurorii anticorupţie.

Miercuri, deputatul Mihail Boldea, cercetat într-un dosar de înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional, a fost audiat timp de aproximativ două ore de către procurorii DIICOT Galaţi.

La ieşirea din sediul DIICOT, avocatul deputatului gălăţean, George Moloman, a declarat că s-au discutat chestiuni procedurale şi că i-au fost prezentate clientului său faptele pentru care este învinuit.

"I s-au prezentat toate faptele pentru care este învinuit, în drept şi fapt. După ce i s-a citit această punere în mişcare a acţiunii penale, bineînţeles că am solicitat un termen prin care să ne pregătim apărarea. Ne va anunţa domnul procuror telefonic când se va stabili termenul", a declarat Moloman.

El a mai spus că, la solicitarea clientului său, a fost depusă o cerere prin care s-a cerut ca dosarul să fie preluat de structura centrală a DIICOT.

Instanţa supremă a confirmat, marţi, mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile emis în 22 martie pe numele deputatului Mihail Boldea, acesta fiind dus în arestul IPJ Galaţi. Decizia instanţei supreme de arestare preventivă a deputatului Mihail Boldea a fost contestată cu recurs, care va fi judecat în 2 aprilie, la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici