Deputatul PNL Ludovic Orban, implicat într-un accident rutier: Maşina a derapat pe carosabilul umed

Deputatul PNL Ludovic Orban a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier, la ieşirea din localitatea ieşeană Sârca, după ce maşina pe care acesta o conducea s-a răstunat pe marginea şoselei, într-o curbă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2389 afișări
Imaginea articolului Deputatul PNL Ludovic Orban, implicat într-un accident rutier: Maşina a derapat pe carosabilul umed

Depuatul PNL Ludovic Orban, implicat într-un accident rutier. Maşina pe care o conducea s-a răsturnat

UPDATE 14:51 - Orban: Maşina a derapat pe carosabilul umed, roata din faţă a intrat în şanţul de scurgere

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, referitor la accidentul rutier în care a fost implicat, că din cauza carosabilului umed maşina  condusă de el a derapat şi, încercând să o îndrepte, nu a putut opri, iar roata din dreapta faţă a intrat în şanţul de scurgere.

Ludovic Orban a precizat, pentru MEDIAFAX, că era singur în autoturismul Dacia Logan implicat în accident.

El a menţionat că nu a necesitat îngrijiri medicale în urma accidentului.

Orban a arătat că era mâzgă, iar maşina a avut "tendinţă de derapare spre exterior" şi, pentru că din sens opus veneau mai multe autoturisme, a încercat să îndrepte maşina spre interior, însă din cauza alunecării nu a putut opri şi roata din dreapta faţă a intrat în şanţul de scurgere de la marginea drumului, ulterior răsturnându-se.

Autoturismul Dacia Logan implicat în accident aparţine Camerei Deputaţilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjiac, accidentul a avut loc în jurul orei 13.00, la ieşirea din localitatea ieşeană Sârca.

Ludovic Orban a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina pe care acesta o conducea s-a răsturnat pe marginea şoselei, a precizat sursa citată.

Orban era singur în autoturism şi mergea dinspre Iaşi către Focşani.

În urma accidentului, liberalul nu a fost rănit, însă maşina a suferit avarii minore.

O echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări.

Ludovic Orban a participat la Biroul Politic Naţional al PNL, care s-a desfăşurat, vineri seară, la Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici