Derbiul Dinamo - Steaua: Peste 800 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la meci

Peste 800 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la meciul Dinamo - Steaua, programat duminică seară, pe Arena Naţională, în etapa a patra a Ligii I, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

526 afișări
Imaginea articolului Derbiul Dinamo - Steaua: Peste 800 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la meci

Derbiul Dinamo - Steaua: Peste 800 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la meci (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

De asemenea, aproximativ 300 de poliţişti bucureşteni vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării derbiului dintre Dinamo şi Steaua.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30, doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru evitarea incidentelor, accesul suporterilor echipei Dinamo se va face doar prin intrările situate pe strada Mr. Coravu şi B-dul Pierre de Coubertin, iar intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei Steaua Bucureşti. Pentru această partidă organizatorul a pus la dispoziţia suporterilor oaspeţi 5.000 de bilete.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Conform Poliţiei Capitalei, cei aproximativ 300 de poliţişti vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. Poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto. Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment. Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Derbiul Dinamo-Steaua, din cadrul etapei a IV-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici