Descinderi la locuinţele unor tineri care au bătut un cetăţean străin şi l-au tâlhărit

Poliţiştii timişeni au descins, vineri dimineaţă, la locuinţele unor tineri din Timişoara suspectaţi că în noaptea de marţi spre miercuri au tâlhărit, în zona Gării de Nord din Timişoara, un bărbat de origine liberiană pe care l-au bătut crunt şi i-au furat un iPhone şi 600 de euro.

200 afișări
Imaginea articolului Descinderi la locuinţele unor tineri care au bătut un cetăţean străin şi l-au tâlhărit

Descinderi la locuinţele unor tineri care au bătut un cetăţean străin şi l-au tâlhărit (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că trupele speciale ale Poliţiei au descins în mai multe locuri din Timişoara în căutarea unor probe care să susţină acuzaţiile aduse împotriva a trei tineri suspectaţi că, în noaptea de marţi spre miercuri, în zona Gării de Nord din Timişoara, au tâlhărit un cetăţean de origine liberiană căsătorit cu o româncă.

"În urma incidentului din noaptea de 7 spre 8 iunie, poliţiştii au descins în această dimineaţă la locuinţele suspecţilor întrucât erau indicii că intenţionează să părăsească ţara, unul dintre suspecţi fiind găsit chiar în apropierea graniţei. Tinerii, cu vârste cuprinse între 22 şi 23 de ani, sunt suspectaţi şi de alte tâlhării produse în Timiş, iar astăzi vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă", a declarat Mădălina Mezdrea.

Potrivit sursei citate, suspecţii l-au bătut pe cetăţeanul liberian şi i-au furat un iPhone şi 600 de euro.

"Victima a fost desfigurată şi internată la Clinica de Maxilo-Faciale, necesitând 55 de zile de îngrijiri medicale. În cursul zilei de astăzi bărbatul va fi supus şi unei intervenţii chirurgicale", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici