Deţinutul care a evadat de la ferma Penitenciarului Satu Mare a fost prins

Deţinutul care a evadat, vineri, de la ferma Penitenciarului Satu Mare a fost prins, sâmbătă seară, la câteva sute de metri de locuinţa familiei sale, în localitatea Noroieni, aflată la cinci kilometri de municipiul Satu Mare.

170 afișări
Imaginea articolului Deţinutul care a evadat de la ferma Penitenciarului Satu Mare a fost prins

Deţinutul care a evadat de la ferma Penitenciarului Satu Mare a fost prins (Imagine: Bogdan Baraghin/Arhiva Mediafax Foto)

Deţinutul care a evadat, Csoke Romulus Aron, a fost găsit de o echipă de la Serviciul de Intervenţie Rapidă, condusă de şeful Poliţiei Judeţene Satu Mare, Constantin Taloş.

Şeful Poliţiei Judeţene a declarat că evadatul a fost prins într-o grădină, la 600 de metri de locuinţa familiei sale şi la cinci kilometri de locul evadării, şi că nu a opus rezistenţă.

Taloş a precizat că deţinutul evadat şi-a motivat gestul prin faptul că voia să îşi revadă familia, care nu l-a mai vizitat de când a fost încarcerat, în urmă cu opt luni.

El a spus că bărbatul a stat ascuns, din momentul evadării, într-o grădină părăsită de proprietari, în zona Noroieni.

Deţinutul a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Satu Mare, fiind cercetat acum şi pentru evadare.

Deţinutul Csoke Romulus Aron a evadat, vineri, în jurul orei 16.00, din ferma penitenciarului, situată la ieşirea din municipiul Satu Mare. El ispăşea o pedeapsă cu închisoarea de trei ani pentru vătămare corporală gravă, fiind în regim semideschis.

În momentul evadării, deţinutul muncea la serele din ferma Penitenciarului Satu Mare, împreună cu alte 21 de persoane private de libertate, fiind însoţiţi de un agent al unităţii.

Conducerea penitenciarului a început verificări pentru stabilirea condiţiilor în care deţinutul a fugit de la ferma unităţii şi a anunţat Poliţia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, Ana Lăpuşte Mălăescu, au fost instalate filtre la toate ieşirile din judeţul Satu Mare, dar şi în toate localităţile, iar sute de poliţişti l-au căutat pe evadat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici