Deţinutul care a evadat dintr-un punct de lucru exterior a fost prins

Deţinutul de 25 de ani care a evadat dintr-un punct de lucru exterior a fost identificat şi capturat, anunţă Penitenciarul Timişoara.

570 afișări
Imaginea articolului Deţinutul care a evadat dintr-un punct de lucru exterior a fost prins

Deţinutul care a evadat dintr-un punct de lucru exterior a fost prins

„Deţinutul Sava Tiberiu Flavius care, astăzi, 27.06.2023, a părăsit punctul de lucru exterior Dietrich Honold, a fost identificat şi capturat, în jurul orei 10.47, pe raza localităţii Remetea Mare de către o echipă de căutare constituită din poliţişti de penitenciare, angajaţi ai Penitenciarului Timişoara în colaborare cu angajaţii din structurile de apărare naţională”, anunţă purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Timişoara, Ramona Bană.

Ea precizează că a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

„De asemenea, pentru deţinut se va declanşa procedura disciplinară şi, în funcţie de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale. Având în vedere că fapta săvârşită este asimilată evadării, reiterăm că aceasta se pedepseşte conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, încheie bană.

Un deţinut de 25 de ani a evadat dintr-un punct de lucru exterior, a anunţat marţi dimineaţa Penitenciarul Timişoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici