Deva: Bărbat mort, după ce a refuzat internarea în spital, unde ajunsese de două ori în aceeaşi zi

Un bărbat de 54 de ani, cunoscut ca om al străzii, a fost găsit mort, vineri, în parcul din apropierea spitalului din Vulcan, judeţul Hunedoara, la opt ore după ce a plecat din unitatea medicală, unde ajunsese de două ori în aceeaşi zi, însă refuzase să rămână internat.

202 afișări
Imaginea articolului Deva: Bărbat mort, după ce a refuzat internarea în spital, unde ajunsese de două ori în aceeaşi zi

Deva: Bărbat mort, după ce a refuzat internarea în spital, unde ajunsese de două ori în aceeaşi zi

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Laura Bradu, un bărbat în vârstă de 54 de ani din localitatea hunedoreană Vulcan a fost găsit mort, vineri, într-un parc situat în apropierea spitalului din localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Poliţiştii din Vulcan au fost sesizaţi de reprezentanţii SMURD că, în parcul Avram Iancu din localitate, a fost găsit decedat un bărbat în vârstă de 54 de ani, cunoscut ca om al străzii, care avea probleme de sănătate. În acest caz nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei fapte penale", a spus Laura Bradu.

Paramedicii SMURD, care au fost alertaţi de trecătorii din parc, au constatat că este vorba despre un bărbat pe care îl transportaseră joi seară la spitalul din Vulcan.

Reprezentanţii spitalului au spus că bărbatul decedat a ajuns de două ori în aceeaşi zi la spital, însă a refuzat să rămână internat.

Potrivit directorului medical al spitalului din Vulcan, medicul Cătălin Popa, bărbatul a ajuns prima dată la unitatea medicală joi la prânz, în stare de ebrietate, iar după câteva ore a plecat. Joi seară, bărbatul a ajuns din nou la urgenţe, fiind adus de un echipaj SMURD.

"A doua oară când a ajuns la spital prezenta halenă alcoolică şi o stare de slăbiciune. Diagnosticul pus de medicul de gardă de această dată a fost suspiciune de hepatită cronică toxico-etanolică. I s-a pus o perfuzie, dar în jurul orei 04.20 asistenta a observat că intenţiona să părăsească spitalul şi l-a strigat să se întoarcă. A venit şi medicul de gardă, dar bărbatul a refuzat să rămână", a declarat Popa.

Acesta a mai spus că bărbatului i-au fost măsurate tensiunea şi pulsul şi i-a fost determinată glicemia, iar, potrivit indicatorilor, nu avea probleme deosebite.

La opt ore însă, după ce a părăsit unitatea medicală, a fost găsit mort în parcul din apropierea unităţii medicale.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici