Directorul RATB Gheorghe Aron a fost schimbat din funcţie

Directorul Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Gheorghe Aron, a fost schimbat din funcţie, vineri, în locul lui fiind numit Adrian Criţ, fost director tehnic la Registrul Auto Român, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Consiliul General.

244 afișări
Imaginea articolului Directorul RATB Gheorghe Aron a fost schimbat din funcţie

Directorul RATB Gheorghe Aron a fost schimbat din funcţie (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Consiliul de Administraţie al RATB a aprobat, vineri, cererea de transfer pe un post de director în cadrul regiei formulată de directorul general Gheorghe Aron, au spus sursele citate.

În urma aprobării cererii lui Gheorghe Aron, la conducerea RATB a fost numit Adrian Criţ, fost director tehnic la Registrul Auto Român, au precizat sursele citate.

Până la ora transmiterii acestei ştiri Gheorghe Aron nu a putut fi contactat pentru declaraţii în legătură cu schimbarea sa de la conducerea RATB.

Gheorghe Aron a fost director general al RATB din 2004, anterior el ocupând, timp de trei ani, funcţia de director adjunct.

În 6 martie 2009, Consiliul General al Municipiului Bucureşti l-a desemnat pe Adrian Criţ (PDL) reprezentant în Consiliul de Administraţie al RATB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici