DN 5 Giurgiu - Bucureşti, blocat din nou, după o săptămână, de protestul unor localnici

Aproximativ o sută de locuitori din Uzunu, judeţul Giurgiu, au blocat, duminică, DN 5, traversând în mod repetat o trecere de pietoni în semn de protest faţă de faptul că autorităţile judeţene nu repară drumul care trece prin satul lor, o acţiune similară având loc şi duminica trecută.

214 afișări
Imaginea articolului DN 5 Giurgiu - Bucureşti, blocat din nou, după o săptămână, de protestul unor localnici

DN 5 Giurgiu - Bucureşti, blocat din nou, după o săptămână, de protestul unor localnici (Imagine: Shutterstock)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, aproximativ o sută de persoane, localnici din satul Uzunu, comuna Călugăreni, au protestat, duminică după-amiază, traversând încontinuu drumul naţional 5, la ieşirea din satul lor către municipiul Giurgiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Protestatarii sunt nemulţumiţi de faptul că autorităţile judeţene nu repară drumul judeţean 603, care trece prin satul lor şi care este plin de gropi.

Este pentru a doua duminică la rând când localnicii din Uzunu recurg la acest gen de protest. Duminica trecută, câteva zeci de localnici au traversat în mod repetat drumul naţional, blocând complet acest tronson timp de peste o oră şi jumătate.

De data aceasta, drumul a fost blocat cu intermitenţe, existând şi momente în care maşinile au putut circula.

Reprezentanţi ai Poliţiei s-au deplasat la locul acţiunii şi au discutat cu protestatari.

La ora transmiterii acestei ştiri, aproximativ 30 de persoane se mai află pe marginea DN 5, însă drumul nu este blocat, au declarat reprezentanţii IPJ Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici