Doi adolescenţi au ajuns la spital după ce o maşină a derapat şi s-a lovit de un parapet

  • Doi adolescenţi au ajuns la spital după ce o maşină a derapat şi s-a lovit violent de un parapet.
  • Accidentul s-a produs miercuri pe DN 7, în judeţul Sibiu.
799 afișări
Imaginea articolului Doi adolescenţi au ajuns la spital după ce o maşină a derapat şi s-a lovit de un parapet

Potrivit autorităţilor, accidentul a avut loc pe DN 7, la kilometrul 244, în zona Lazaret. Poliţiştii au stabilit că din cauza vitezei un şofer în vârstă de 19 ani, din judeţul Olt, în timp ce conducea o maşină spre Sibiu, a derapat şi a lovit parapetele laterale.

Două persoane, dintre cele patru aflate în maşină, au fost transportate la spital. Victimele, o fată de 16 ani şi un băiat de 19 ani, tot din judeţul Olt, sunt conştiente.

Poliţia face anchetă. Trafic pe DN 7 este ingreunat pe sensul Vâlcea - Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
sibiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici