Doi angajaţi ai Filarmonicii "Banatul” din Timişoara, reţinuţi pentru trafic de droguri

Doi angajaţi ai Filarmonicii "Banatul” din Timişoara au fost reţinuţi pentru trafic internaţional de droguri de mare risc după ce au fost prinşi în flagrant de ofiţerii antidrog în timp ce încercau să vândă unui ofiţer sub acoperire 700 de pastile de ecstasy şi 900 de timbre LSD

2109 afișări
Imaginea articolului Doi angajaţi ai Filarmonicii "Banatul” din Timişoara, reţinuţi pentru trafic de droguri

Doi angajaţi ai Filarmonicii "Banatul” din Timişoara, reţinuţi pentru trafic de droguri (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cei doi angajaţi ai Filarmonicii "Banatul” din Timişoara, un tenor Mario Agache şi un contrabasist, au fost prinşi în flagrant de ofiţerii antidrog în timp ce încercau să vândă unui ofiţer sub acoperire 700 de pastile de ecstasy şi 900 de timbre LSD pentru 10.000 de euro.

Sursele citate susţin că cei doi au fost într-un turneu în Olanda, iar unul dintre ei a cumpărat drogurile pentru a le revinde în ţară.

Ajunşi cu drogurile de mare risc în Timişoara, cei doi au început să caute clienţi, iar unul dintre ei a fost un ofiţer sub acoperire. După o primă livrare, s-a făcut tranzacţia pentru întreaga cantitate, moment în care cei doi au fost prinşi în flagrant.

Cei doi angajaţi ai Filarmonicii "Banatul” din Timişoara au fost reţinuţi pentru trafic internaţional de droguri de mare risc şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici