Doi bărbaţi care se pregăteau să amplaseze aparatură pe un bancomat, prinşi de poliţişti

Doi bărbaţi au fost prinşi, în noaptea de miercuri spre joi, de poliţiştii Secţiei 3 Craiova în timp ce se pregăteau să amplaseze pe un bancomat de pe Calea Bucureşti aparatură specială prin intermediul căreia puteau obţine banii pe care încercau să-i retragă persoanele care foloseau ATM-ul.

460 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi care se pregăteau să amplaseze aparatură pe un bancomat, prinşi de poliţişti

Doi bărbaţi care se pregăteau să amplaseze aparatură pe un bancomat, prinşi de poliţişti (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Dolj, agent Amelia Căprărin, cei doi bărbaţi, unul de 31 ani, din Craiova, şi altul de 32 ani, din comuna Teslui, au fost prinşi, în noaptea de miercuri spre joi, în parcarea unui supermarket din municipiu, în aproprierea bancomatului pe care îl vizau.

"O patrulă de siguranţă publică a Secţiei 3, alături de jandarmi, i-au văzut pe cei doi într-o maşină în parcarea supermarket-ului. Ei nu-şi puteau justifica prezenţa acolo. În maşina lor a fost găsită aparatură folosită pentru retragerea frauduloasă a banilor", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX agent Amelia Căpărin.

Conform sursei citate, cei doi amplasau pe ATM-uri aparatura cu ajutorul căreia reuşeau să oprească banii pe care clienţii care foloseau bancomatul încercau să-i retragă.

Poliţiştii au stabilit că, înainte cu o seară, cei doi au sustras banii din trei bancomate diferite, prin aceeaşi metodă.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru tentativă de furt şi furt calificat, în prezent ei fiind în continuare la sediul Secţiei 3 de Poliţie Craiova pentru a fi audiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici