Doi bărbaţi, de 34 şi 39 ani, din Constanţa, au murit carbonizaţi după ce casa lor a ars într-un incendiu | FOTO

Doi bărbaţi au murit carbonizaţi, după ce casa în care locuiau în comuna Ciocârlia din judeţul Constanţa a fost distrusă într-un incendiu, joi noapte, focul pornind, cel mai probabil, de la o sobă improvizată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

683 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi, de 34 şi 39 ani, din Constanţa, au murit carbonizaţi după ce casa lor a ars într-un incendiu | FOTO

Doi bărbaţi din Constanţa au murit carbonizaţi, după ce casa lor a ars într-un incendiu

Potrivit pompierilor constănţeni, focul a izbucnit aproape de miezul nopţii de joi spre vineri, într-o locuinţă din comuna Ciocârlia, la faţa locului fiind trimise două autospeciale cu apă şi spumă, de la Detaşamentul Medgidia, dar şi două ambulanţe tip B şi C şi o ambulanţă SMURD.

În locuinţa distrusă au fost găsiţi doi bărbaţi decedaţi, trupurile fiind parţial îngropate sub resturile casei. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Constanţa au precizat că ar fi vorba despre doi bărbaţi de 34 şi 39 de ani.

Imobilul a fost distrus în întregime, în urma incendiului, potrivit pompierilor focul pornind cel mai probabil de la un mijloc de încălzire improvizat sau neomologat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici