Doi bărbaţi din Prahova, reţinuţi după ce ar fi tâlhărit o persoană în zona aeroportului Otopeni

Doi bărbaţi din Prahova au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă, după ce ar fi tâlhărit o persoană în zona aeroportului Otopeni, în urma cercetărilor rezultând că victimei i-a fost furată suma de 500 de euro, informează Poliţia Română.

148 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi din Prahova, reţinuţi după ce ar fi tâlhărit o persoană în zona aeroportului Otopeni

Doi bărbaţi din Prahova, reţinuţi după ce ar fi tâlhărit o persoană în zona aeroportului Otopeni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, la 24 noiembrie, în jurul orei 21.00, Biroul de Poliţie Transporturi Aeriene, din cadrul Direcţiei de Poliţie Transporturi, a fost sesizat cu privire la o tâlhărie comisă în zona Aeroportului "Henri Coandă".

Imediat după primirea sesizării, poliţiştii i-au identificat şi reţinut pe principalii suspecţi - M. Gheorghe, de 33 de ani, şi A. Vasile, de 30 de ani, ambii din Cocorăştii Mislii, judeţul Prahova.

Oficiali din Poliţia Română au precizat, pentru MEDIAFAX, că victima tâlhăriei este cetăţean român.

Cei doi au fost reţinuţi şi duşi în arestul Secţiei 15 Poliţie, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Buftea, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici