Video Doi bărbaţi din Ungaria urmăriţi internaţional pentru tâlhărie au fost prinşi la Arad

Doi bărbaţi din Ungaria care erau urmăriţi internaţional pentru tâlhărie au fost prinşi la Arad, în noaptea de marţi spre miercuri, ei fiind reţinuţi în vederea extrădării către statul vecin, care a emis mandate europene de arestare pe numele lor.

83 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Arad, doi suspecţi au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în urma informaţiilor primite de la autorităţile din Ungaria, care au emis pe numele bărbaţilor mandate europene de arestare pentru tâlhărie.

Suspecţii se numesc Megyesi Istvan-Gabor (32 de ani) şi Nagy Gusztavne (38 de ani) şi ar fi comis tâlhăria pe teritoriul Ungariei.

Conform procedurilor, suspecţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a dispus reţinerea acestora.

Judecătorii Curţii de Apel Timişoara urmează să se pronunţe asupra cererii procurorilor de arestare preventivă în vederea predării către autorităţile statului vecin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici