Doi bărbaţi răniţi după ce rezervorul unei maşini pe care-l sudau a explodat

Doi bărbaţi au fost răniţi, duminică, în Gura Şuţii, Dâmboviţa, după ce rezervorul unui autoturism a explodat în timp ce-l sudau. Pentru transportul victimelor a fost solicitat elicopterul SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1629 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi răniţi după ce rezervorul unei maşini pe care-l sudau a explodat

Doi bărbaţi răniţi după ce rezervorul unei maşini pe care-l sudau a explodat

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul s-a petrecut în Gura Şuţii, unde doi bărbaţi, de 40 şi 41 de ani, sudau, într-o curte, în zona rezervorului unui autoturism.

La un moment dat, rezervorul a explodat.

Pentru transportul victimelor a fost solicitat elicopterul SMURD.

”Doi bărbaţi au suferit arsuri după ce pompa de benzină a unui autoturism ar fi explodat. Din primele date, se pare că aceştia ar fi încercat să sudeze acea piesă. Vor fi preluaţi de elicopterul SMURD”, au spus sursele citate.

Cei doi bărbaţi au suferit arsuri de gradul 1 şi 2.

La faţa locului au intervenit şi angajaţii ISU.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici