Doi contrabandişti ucraineni, reţinuţi cu focuri de armă la Suceava

Doi tineri din Ucraina au fost reţinuţi după ce poliţiştii de frontieră din Vicovu de Sus au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, în condiţiile în care ucrainenii introduceau în România 2.000 de pachete de ţigări şi nu au reacţionat la somaţiile verbale.

73 afișări
Imaginea articolului Doi contrabandişti ucraineni, reţinuţi cu focuri de armă la Suceava

Doi contrabandişti ucraineni, reţinuţi cu focuri de armă la Suceava (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Poliţiştii de frontieră de la Vicovu de Sus, judeţul Suceava, au observat, luni seara, în apropierea graniţei cu Ucraina, în localitatea Vicovu de Sus, două persoane care intrau în România transportând colete voluminoase.

Cele două persoane au fost somate verbal, dar pentru că nu au reacţionat, poliţiştii de frontieră au tras trei focuri de avertisment în plan vertical.

Astfel, poliţiştii de frontieră i-au reţinut pe cei doi cetăţeni ucraineni, identificaţi ca fiind Valeri S., în vârstă de 30 de ani şi Ivan H., de 31 de ani.

În zonă au fost descoperite două colete care conţineau 2.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.

Poliţiştii de frontieră au confiscat ţigările în valoare de 22.000 lei, iat cei doi sunt cercetaţi pentru contrabandă în formă agravantă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici