Video Doi elevi au fost filmaţi când se lovesc cu pumnii şi picioarele în sala de clasă. Poliţia face anchetă. VIDEO

Doi elevi ai şcolii din localitatea Dângeni, judeţul Botoşani, au fost filmaţi când se lovesc cu pumnii şi picioarele în sala de clasă. Poliţia a început o anchetă în acest caz, iar conducerea şcolii le-a scăzut notele la purtare atât celor doi bătăuşi, cât şi elevului care a filmat incidentul.

995 afișări

Consiliul Profesoral al şcolii din localitatea Dângeni a decis miercuri ca trei elevi, cei doi implicaţi în bătaie şi cel care a filmat şi distribuit imaginile, să fie sancţionaţi cu mustrare scrisă şi cu scăderea notei la purtare.

„Conducerea şcolii a decis scăderea notei la purtare în urma recomandărilor Consiliului. Singura măsură pe care conducerea şcolii o putea lua era mustrarea scrisă, însoţită de scăderea notelor la purtare. Elevii vor avea notele scăzute la 6, 7 şi 8. Elevii regretă incidentul, sunt speriaţi şi vor fi incluşi întru-un program de consiliere personală”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Achiţenei, directorul şcolii generale din Dângeni.

După ce imaginile extrem de violente cu bătaia celor doi elevi care îşi împart pumni şi picioare chiar în sala de clasă au apărut online, Inspectoratul de Poliţie Botoşani s-a autosesizat şi a declanşat o anchetă.

„Inspectoratul de Poliţie Botoşani s-a autosesizat în acest caz. Se fac cercetări într-un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe”, a spus Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici