Doi fraţi, cu vârste de 23 şi 24 de ani, au murit într-un accident rutier pe DN 65, în judeţul Dolj

Doi fraţi din judeţul Olt şi-au pierdut viaţa, iar o altă persoană a fost rănită, duminică seara, în urma impactului frontal dintre două maşini, pe Drumul Naţional 65, în localitatea Robăneşti, judeţul Dolj.

1711 afișări
Imaginea articolului Doi fraţi, cu vârste de 23 şi 24 de ani, au murit într-un accident rutier pe DN 65, în judeţul Dolj

Doi fraţi, cu vârste de 23 şi 24 de ani, au murit în urma impactului dintre două maşini pe DN 65, în judeţul Dolj

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, şoferul unui autoturism înmatriculat în judeţul Olt, care se deplasa dinspre Balş spre Craiova, a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit o altă maşină care circula regulamentar.

În urma impactului, doi fraţi care erau în maşina înmatriculată în Olt au murit, iar şoferul celuilalt autoturism a fost rănit.

„Sunt două persoane decedate, doi fraţi, o fată şi un băiat, de 23, respectiv 24 ani, din Balş. Şoferul nevinovat a fost rănit uşor”, a precizat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al Poliţiei Dolj.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate în zona producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici