Doi lucrători ai Penitenciarului Tulcea, reţinuţi. Luau bani ca să introducă telefoane în închisoare

Doi lucrători ai Penitenciarului Tulcea au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind suspectaţi că luau mită ca să introducă telefoane şi etnobotanice în închisoare. Asupra agenţilor s-au găsit sume importante de bani.

234 afișări
Imaginea articolului Doi lucrători ai Penitenciarului Tulcea, reţinuţi. Luau bani ca să introducă telefoane în închisoare

Doi lucrători ai Penitenciarului Tulcea, reţinuţi. Luau bani ca să introducă telefoane în închisoare

Potrivit DGA, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea au avut, joi, două activităţi de prindere în flagrant într-un dosar penal în care existau suspiciuni de luare de mită în vederea introducerii în penitenciar de telefoane mobile şi etnobotanice.

Vizaţi erau doi agenţi de penitenciare din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea.

În prima situaţie, în urma flagrantului, a fost identificată suma de 2.000 lei primită cu titlu de mită, 2 telefoane mobile şi aproximativ 15 grame de produse etnobotanice ce urmau a fi introduse în penitenciar de către agent.

În cazul celui de-al doilea agent, după realizarea flagrantului a fost identificată asupra sa suma de 3.000 lei primită cu titlu de mită pentru serviciul de introducere de telefoane mobile în Penitenciarul Tulcea la o dată anterioară.

Cei doi agenţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici