Doi părinţi şi-au vândut copilul pentru 5.000 de euro

Două persoane - soţ şi soţie - au fost reţinute de procurorii DIICOT Timiş, fiind suspectate că, în 2004, şi-au vândut copilul pentru 5.000 de euro, unei familii din Franţa, cei doi soţi fiind prezentaţi, marţi, magistraţilor Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă.

11 afișări
Imaginea articolului Doi părinţi şi-au vândut copilul pentru 5.000 de euro

Doi părinţi şi-au vândut copilul pentru 5.000 de euro (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, doi soţi de etnie romă sunt suspectaţi de trafic de minori după ce, în 2004, când femeia era încă gravidă, şi-ar fi vândut copilul unei familii din Franţa, pentru suma de 5.000 de euro.

Conform surselor citate, cei doi au fost prinşi în flagrant luni seară, când încercau să ridice ultima tranşă din bani, 2.000 de euro.

Cele două persoane au fost reţinute, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru trafic de minori, fiind prezentate, marţi, magistraţilor Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, arată sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici