Doi răniţi şi trei maşini avariate într-un accident provocat de un şofer băut şi fără permis

Două persoane au fost rănite şi trei maşini au fost avariate, în urma unui accident rutier provocat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiul Constanţa, de un şofer băut şi fără permis.

129 afișări
Imaginea articolului Doi răniţi şi trei maşini avariate într-un accident provocat de un şofer băut şi fără permis

Doi răniţi şi trei maşini avariate într-un accident provocat de un şofer băut şi fără permis (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere, un bărbat de 27 de ani conducea, în noaptea de 16/17 noiembrie, un autoturism pe strada Marinarilor dintre Poarta 1 către Poarta 2. Când a ajuns în dreptul Agenţiei CFR, şoferul a pierdut controlul maşinii, a intrat într-un autoturism parcat şi a ricoşat pe sensul opus de circulaţie, unde a lovit o maşină condusă de un bărbat de 43 de ani, din Constanţa.

În urma impactului, cei doi conducători auto au fost răniţi uşor, iar cele trei autoturisme lovite, inclusiv cel al şoferului care a provocat accidentul, au fost avariate.

Poliţiştii au stabilit că şoferul de 27 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării rezultând 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, conducătorul auto respectiv nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. El este cercetat pentru conducerea unui autoturism fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru distrugere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici