Doi răniţi, unul dintre ei minor, după ce un autocar s-a răsturnat pe E85, în Suceava

Un bărbat de 48 de ani şi un adolescent în vârstă de 15 ani au fost răniţi, în noaptea de miercuri spre joi, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat pe E85, în comuna Forăşti, judeţul Suceava.

214 afișări
Imaginea articolului Doi răniţi, unul dintre ei minor, după ce un autocar s-a răsturnat pe E85, în Suceava

Doi răniţi, unul dintre ei minor, după ce un autocar s-a răsturnat pe E85, în Suceava

Potrivit ISU Suceava, un miniautocar s-a răsturnat în afara drumului, pe drumul E85, pe raza localitatii Roşiori, comuna Forăşti.

Sunt şapte persoane au fost implicate, printre care şi doi copii.

Persoanele implicate in evenimentul rutier au fost evaluate de catre echipajele medicale şi paramedicale.

Astfel, doar două persoane, respectiv un bărbat de 48 şi un adolescent de 15 ani, au fost duse la spital, conştiente şi cooperante.

Celelalte persoane implicate în accident au fost preluate de un alt autocar şi transportate la destinaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rănit,
minor,
autocar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici