Doi suporteri români amendaţi înaintea meciului România - Serbia

Doi suporteri români au fost amendaţi cu suma totală de 450 de lei, înaintea meciului România-Serbia, disputat la Constanţa, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Mobile de Jandarmi Tomis, lt.col. Sorin Mustăţea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

25 afișări

"Au fost aplicate două amenzi în cuantum de 450 lei pentru doi suporteri români, înaintea meciului dintre România şi Serbia. Unul dintre ei a fost amendat pentru consum de băuturi alcoolice în zona stadionului, iar cel de-al doilea pentru injurii. A mai fost dat şi un avertisment", a spus Sorin Mustăţea.

În timpul meciului, au avut loc incidente între suporterii sârbi şi forţele de ordine de pe stadion, dar niciun fan al echipei oaspete nu a fost reţinut.

Reprezentativa României a pierdut, sâmbătă seară, cu scorul de 2-3 (0-2), meciul susţinut în compania selecţionatei Serbiei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Următorul meci al reprezentativei României va fi cu Austria (Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt, miercuri, de la ora 21.30), în grupa a 7-a de calificare la Cupa Mondială din 2010. Partida va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici