Doi tineri au încercat să intre ilegal în ţară ascunşi în saci şi înfăşuraţi în folie de aluminiu

Doi tineri, din Siria şi Palestina, au încercat să intre ilegal în România ascunşi în saci de plastic şi înfăşuraţi în folie de aluminiu, într-un camion care transporta centrale terrmice.

369 afișări
Imaginea articolului Doi tineri au încercat să intre ilegal în ţară ascunşi în saci şi înfăşuraţi în folie de aluminiu

Sursa foto: Poliţia de Frontieră

Potrivit Poliţiei de Frontieră, poliţiştii din Calafat au oprit pentru control un camion, condus de un cetăţean turc în vârstă de 44 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, centrale termice din Turcia pentru Ungaria.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şnurul asigurator al semiremorcii permitea deschiderea prelatei, fără a se deteriora sigiliul vamal, motiv pentru care au dispus un control amănunţit asupra mijlocului de transport.

Astfel, au fost descoperite în compartimentul de marfă al camionului, ascunse în saci de plastic şi înfăşurate în folie de aluminiu, două persoane.

Este vorba de doi tineri, în vârstă de 24 şi 28 de ani, din Siria şi Palestina, care s-au urcat în camion în Turcia, fără a avea consimţământul şoferului. Aceştia au declarat autorităţilor faptul că intenţionau să ajungă în Germania.

Cei doi cetăţeni străini, şoferul şi mijlocul de transport au fost preluaţi de către reprezentaţii Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici