Doi tineri, de 15 şi 18 ani, au fost loviţi pe o trecere de pietoni din Mamaia de o maşină. Şoferul a fugit

Doi tineri de 15 şi 18 ani din Vaslui au fost grav răniţi, în noaptea de duminică spre luni, după ce au fost loviţi pe o trecere de pietoni din staţiunea Mamaia de o maşină. Şoferul acesteia a fugit şi este căutat de poliţişti.

752 afișări
Imaginea articolului Doi tineri, de 15 şi 18 ani, au fost loviţi pe o trecere de pietoni din Mamaia de o maşină. Şoferul a fugit

Doi tineri, de 15 şi 18 ani, au fost loviţi pe o trecere de pietoni din Mamaia de o maşină. Şoferul a fugit

Potrivit IPJ Constanţa, un şofer a surprins, în noaptea de duminică spre luni, şi accidentat doi pietoni care traversau strada pe marcajul pietonal, din dreptul unui restaurant din staţiunea Mamaia.

Şoferul se deplasa dinspre municipiul Constanţa către oraşul Năvodari, iar după producerea accidentului a părăsit locul faptei.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonilor, o fată de 15 ani, respectiv un băiat de 18 ani, ambii din judeţul Vaslui.

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea şoferului şi tragerii la răspundere penală a acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici