Doi tineri, reţinuţi în cazul bărbatului fără adăpost găsit decedat într-un imobil din Braşov

Poliţiştii braşoveni au reţinut, duminică, doi tineri de 23, respectiv 17 ani, suspectaţi că l-au ucis pe bărbatul fără adăpost găsit sâmbătă, într-un imobil din municipiul Braşov, transmite corespondentul Mediafax.

620 afișări
Imaginea articolului Doi tineri, reţinuţi în cazul bărbatului fără adăpost găsit decedat într-un imobil din Braşov

Doi tineri, reţinuţi în cazul bărbatului fără adăpost găsit decedat într-un imobil din Braşov

Potrivit anchetatorilor, crima ar fi avut loc vineri, când un alt bărbat fără adăpost a anunţat autorităţile că într-un imobil din oraş se află cadavrul unui bărbat de 29 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Mihaela Hermenean, a declarat că au fost identificaţi doi tineri de 23, respectiv de 17 ani din judeţul Braşov, suspectaţi de omor.

Cei doi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov pentru stabilirea în totalitate a circumstanţelor săvârşirii infracţiunii.

Un bărbat fără adăpost a fost găsit, sâmbătă, mort într-un imobil din municipiul Braşov. Poliţiştii criminalişti au început ancheta, moartea fiind considerată suspectă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici