Doru Iuga: Sunt doar martor în dosarul în care procurorii Parchetului au făcut percheziţii joi

Doru Iuga, director de programe la postul OTV, a declarat pentru MEDIAFAX că este doar martor în dosarul privind infracţiuni de proxenetism şi prostituţie masculină, în care procurorii Parchetului Capitalei au făcut percheziţii joi dimineaţă.

871 afișări
Imaginea articolului Doru Iuga: Sunt doar martor în dosarul în care procurorii Parchetului au făcut percheziţii joi

Doru Iuga: Sunt doar martor în dosarul în care procurorii Parchetului au făcut percheziţii joi (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Sunt doar martor. Atât am de spus", a afirmat Doru Iuga.

Un număr de 27 de persoane au fost vizate de o anchetă a Parchetului Tribunalului Bucureşti privind infracţiuni de proxenetism şi prostituţie masculină, poliţiştii desfăşurând, joi, 27 de percheziţii pentru prinderea suspecţilor. Printre persoanele vizate în dosar se numără şi Doru Iuga, director de programe la OTV, şi mai mulţi oameni de afaceri, afirmă sursele citate.

Acţiunea a fost declanşată în urma constituirii unui dosar penal la Parchet vizând infracţiuni de proxenetism şi prostituţie masculină. Toate persoanele implicate în acest caz sunt bărbaţi care aveau fie rolul de proxeneţi, fie se prostituau, fie erau clienţi. Unii dintre aceştia erau proxeneţi, dar se şi prostituau, iar alţii sunt suspectaţi inclusiv de racolare de minori şi act sexual cu un minor.

Pe de altă parte, surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Doru Iuga nu este acuzat de proxenetism în dosarul în care procurorii Parchetului Capitalei fac percheziţii joi dimineaţă, el fiind doar unul dintre clienţii reţelei vizate în anchetă.

Potrivit aceloraşi surse, procurorii pot cere arestarea preventivă chiar şi a clienţilor reţelei dacă se va dovedi că aceştia au întreţinut relaţii sexuale cu persoane minore şi aveau cunoştinţă de acest fapt.

Aproape toţi membrii reţelei acuzate de infracţiuni de proxenetism şi prostituţie masculină au fost deja aduşi la Poliţia Capitalei, unde vor fi audiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici