Dosar penal deschis în cazul pacientului de la Săpoca găsit mort, după ce a evadat. Primele ipoteze ale poliţiştilor

Este anchetă penală la Buzău, după ce tânărul periculos internat în Spitalul de Neuropsihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Săpoca, a reuşit să evadeze şi a fost găsit mort. Anchetatorii vor să stabilească dacă sunt „vulnerabilităţi” în spital, după noul incident petrecut aici în doar câteva luni.

172 afișări
Imaginea articolului Dosar penal deschis în cazul pacientului de la Săpoca găsit mort, după ce a evadat. Primele ipoteze ale poliţiştilor

Dosar penal deschis în cazul pacientului evadat de la Săpoca şi găsit mort

Surse judiciare au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că în cazul tânărului din Prahova, care a fost internat la Spitalul din Săpoca după ce a încercat să îşi omoare părinţii, a fost deschis un dosar penal şi se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Primele ipoteze arată că pacientul, internat în Secţia Ojasca din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Sapoca, a sărit un gard şi astfel a reuşit să evadeze.

Anchetatorii urmează să stabilească exact cum s-a petrecut acest lucru având în vedere că gardul unităţii spitaliceşti este înalt.

Totodată, au precizat sursele citate, vor fi vizionate imagini de pe camere de supraveghere şi vor fi audiate mai multe persoane.

Oamenii legii vor să stabilească în ce context a reuşit tânărul să evadeze şi dacă în cadrul unităţii medicale există „vulnerabilităţi”.

Tânărul care a evadat, luni, din Spitalul de Neuropsihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Sapoca a încercat să-şi omoare părinţii, în luna octombrie, acesta fiind şi motivul pentru care era internat. Acesta şi-a înjunghiat părinţii, în urma unui scandal.

La acelaşi spital, în vară, un bărbat de 38 de ani a atacat cu un stativ 13 pacienţi, dintre care 7 au murit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
săpoca,
evadare,
mort

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici