Dosar penal pe numele lui bărbat bănuit că a împuşcat trei câini pe un fond de vânătoare

Un bărbat din Târnăveni, care deţine legal armă, este cercetat penal de poliţiştii din Mureş, acuzat că a împuşcat, duminică, trei câini metiş pe un fond de vânătoare.

2617 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pe numele lui bărbat bănuit că a împuşcat trei câini pe un fond de vânătoare

Dosar penal pe numele lui bărbat bănuit că a împuşcat trei câini pe un fond de vânătoare

Potrivit Poliţiei Mureş, bărbatul este bănuit ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept şi uz de armă fără drept, după ce, duminică, oameni legii au fost anunţaţi prin 112, de către un bărbat de 55 de ani, din oraşul Târnăveni, că i-au fost împuşcaţi trei câini, pe raza comunei Adămuş, la o partidă de vânătoare.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în timpul partidei de vânătoare organizate legal, un bărbat, de 46 de ani, din Târnăveni, vânător, a tras cu arma mai multe focuri spre cei trei câini metiş, aflaţi pe fondul de vânătoare.

Poliţiştii au ridicat arma de calibru 12 mm, pe care cel bănuit de uciderea câinilor o deţinea legal, şi continuă cercetările în acest caz, fiind deschis un dosar penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici