Dosar penal şi verificări interne la Poliţia Transporturi Feroviare Gara de Nord după un incendiu

Procurorii au deschis un dosar penal, iar în paralel Poliţia Română face verificări interne la nivelul Biroului Poliţiei Transporturi Feroviare Gara de Nord, după ce marţi seara a avut loc un incendiu, care ar fi fost provocat de o persoană dusă la secţie, lasată nesupravegheată.

900 afișări
Imaginea articolului Dosar penal şi verificări interne la Poliţia Transporturi Feroviare Gara de Nord după un incendiu

Dosar penal şi verificări interne la Poliţia Transporturi Feroviare Gara de Nord după un incendiu

"Referitor la evenimentul petrecut azi-noapte în Gara de Nord, vă informăm că, în cauză a fost deschis un dosar penal, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucuresti, în cadrul căruia se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Totodată, şeful Poliţiei Române a dispus verificări interne, la nivelul Biroului Poliţiei Transporturi Feroviare Gara de Nord", transmite IGPR.

În noaptea de marţi spre miercuri, la sediul Poliţiei Transporturi Feroviare Gara de Nord a avut loc un incendiu care ar fi fost provocat de o persoană fără adăpost ridicată de poliţişti şi dusă la secţie.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul ar fi rămas la un moment dat în grija unui singur poliţist iar, într-un moment de neatenţie, persoana dusă la secţie ar fi provocat un incendiu. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost surprins de flăcări, având arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici