Dosarul Sorinei, strămutat la Tribunalul Olt. Magistraţii vor decide dacă fetiţa de 8 ani poate pleca sau nu în SUA

Dosarul Sorinei, fetiţa de la Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA, va fi strămutat la Tribunalul Olt, potrivit deciziei de marţi a magistraţilor Curţii de Apel Craiova. Magistraţii olteni decid dacă fata poate sau nu să plece în SUA.

841 afișări
Imaginea articolului Dosarul Sorinei, strămutat la Tribunalul Olt. Magistraţii vor decide dacă fetiţa de 8 ani poate pleca sau nu în SUA

Dosarul Sorinei va fi strămutat la Tribunalul Olt, care decide dacă fata poate pleca în SUA

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au decis ca dosarul Sorinei să fie strămutat la Slatina, în judeţul Olt, la Tribunal, în urma solicitării familia Săcărin.

„S-a admis cererea de strămutare a dosarului de la Judecătoria Drobeta Turnu Severin la Tribunalul Olt. Minuta este mai amplă, au fost desfiinţate şi actele întocmite de Judecătoria Drobeta Turnu Severin ca urmare a admiterii cererii de strămutare. Dosarul va fi trimis la Tribunalul Olt, se va înregistrat şi se va da un termen de judecare. Conform minute se dispune refacerea tuturor actelor îndeplinite de instanţă înainte de strămutare”, a declarat, pentru MEDIAFAX,Ionel Grigorie, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Craiova.

În urmă cu o săptămână, părinţii adoptivi ai fetiţei de 8 ani din Baia de Aramă i-au cerut procurorului general Bogdan Licu strămutarea judecării ordonanţei preşedinţiale de la Mehedinţi departe de zona Craiova, de teamă că vor fi linşaţi şi pentru a evita un „scandal monstruos la Tribunalul Mehedinţi”.

Taguri:
sorina,
sua,
strămutare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici