Două bombardiere strategice B-1B Lancer ale SUA au aterizat la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu

  • Două bombardiere strategice de tip B-1B Lancer aparţinând United States Air Force au aterizat recent la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu pentru realimentare, anunţă Ambasada SUA la Bucureşti.
  • Prezenţa lor face parte din exerciţiul multinaţional Air Defender 23.
8527 afișări
Imaginea articolului Două bombardiere strategice B-1B Lancer ale SUA au aterizat la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu

Sursa foto: Facebook/U.S. Embassy Bucharest

„Două bombardiere strategice de tip B-1B Lancer aparţinând United States Air Force au aterizat recent la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu pentru realimentare”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Bucureşti.

Potrivit sursei citate, prezenţa bombardierelor face parte din exerciţiul multinaţional Air Defender 23, „cel mai mare exerciţiu de desfăşurare a forţelor aeriene din istoria NATO”.

„Cu 25 de naţiuni participante care se antrenează împreună în spaţiul aerian european, AirDefender23 demonstrează cu succes unitatea şi solidaritatea transatlantică”, se menţionează în finalul postării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici