Două femei şi un bărbat, cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, după atacul din Militari

Două femei şi un bărbat sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (CAB), în urma atacului armat de sâmbătă seară, din Militari, în timp ce agresorului i-a fost întocmit în lipsă dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

797 afișări
Imaginea articolului Două femei şi un bărbat, cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, după atacul din Militari

Două femei şi un bărbat, cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri, după atacul din Militari (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cele două femei, surori, s-ar fi luat la ceartă în interiorul unui supermarket din zona Lujerului, în conflict fiind implicate şi alte persoane. Ulterior, în afara supermarketului, un bărbat a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, potrivit unor surse din Poliţie. Conflictul a fost unul spontan, iar cei care au fost împuşcaţi au fost victime colaterale, potrivit anchetatorilor.

Cele două surori au fost audiate sâmbătă noapte de poliţişti, alături de un bărbat, toţi trei fiind în prezent cercetaţi de Parchetul de pe lângă CAB pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Agresorul nu a fost prins deocamdată, pe numele lui întocmindu-se dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

Doi bărbaţi şi o femeie au fost împuşcaţi cu pistolul cu bile de cauciuc, fiind transportaţi la spital.

Femeia, în vârstă de 23 de ani, care a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), avea o plagă împuşcată în dreptul unui ochi. Potrivit oftalmologului Monica Pop, tânăra şi-a pierdut ochiul şi ar fi putut să moară pe loc dacă proiectilul îi intra în creier.

Alături de ea, a mai fost transportat la SUUB unul dintre bărbaţi, în vârstă de 38 de ani, care avea o plagă împuşcată la nivelul gâtului. În prezent, femeia este în stare bună, iar bărbatul a plecat acasă la cerere, potrivit reprezentanţilor SUUB.

Cealaltă victimă, un bărbat mai în vârstă cu o plagă împuşcată în abdomen, a fost transportat la Elias.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici