Dragnea: Atâta timp cât Pahonţu e la SPP eu nu am încredere în serviciu. Sunt persoană fizică aşa, de capul meu

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a explicat, duminică seara, de ce au fost tăiate bugetele serviciilor secrete şi Administraţiei Prezidenţiale, spunând că va refuza serviciile SPP; atâta timp cât acolo este Lucian Pahonţu.

297 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Atâta timp cât Pahonţu e la SPP eu nu am încredere în serviciu. Sunt persoană fizică aşa, de capul meu

Dragnea: Atâta timp cât Pahonţu e la SPP, eu nu am încredere. Sunt persoană fizică aşa, de capul meu

„La Administraţia Prezidenţială 57,5 milioane lei. A cheltuit 22 de milioane în şase luni. Şi se propune 46,4 milioane. La SRI 2.352,6. A cheltuit ca şi procent decât Adminsitraţia Prezidenţială, dar mai puţin de 50%. Am înţeles că au avut o ultimă discuţie cu premierul şi diminuarea va fi între 100-153 milioane de lei. Asta va fi cu minus. Va fi o discuţie finală cu doamna prim-ministru. Nu scad drepturile salariale de pensii. La SPP 194, 3 milioane lei. Se propun 171 milioane lei. Pe noi nu ne mai păzeşte SPP. Pe preşedinte", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD spune că nu vrea să beneficieze de serviciile SPP atâta timp cât instituţia este condusă de Lucian Pahonţu.

Întrebat dacă astăzi mai este păzit de cineva, Dragnea a răspuns: „Nu (nu mă păzeşte nimeni – n.r.). Persoană fizică aşa, de capul meu. Domnule, nu ştiu dacă e în regulă, dar iertaţi-mă, nu am nimic cu 99% din ofiţerii SPP. Atâta timp cât Pahonţu e acolo, eu nu am încredere. Principala sa preocupare era să facă raportare la fiecare ofiţer care îl însoţea. La SIE, de al 286 de milioane la 270 milioane de lei, la STS de la 332 milioane lei la 309 milioane lei”, a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici